top of page

coaching

whats the metta coaching all rights reserved

In het leven komt het weleens voor dat je innerlijk tegen iets oploopt dat je belemmert, waardoor je niet optimaal kunt genieten en/of functioneren. Misschien loop je vast, of draai je juist in cirkels en ondanks pogingen er zelf uit te komen, kom je niet verder. Een coach kan je begeleiden in zo'n proces en je op je pad verder helpen. 
 

Als coach ondersteun ik jou bij de processen in je leven waar jij je persoonlijk in wilt ontwikkelen. Met positieve psychologie als basis focussen we ons o.a. op het aanspreken en ontwikkelen van jouw kernkwaliteiten, je krachten, talenten en weerbaarheid om je verder te helpen. Je bent dan beter in staat om van binnenuit te leven, om te gaan met prikkels van buitenaf, heldere keuzes te maken én om resultaat- en doelgericht te blijven.

Er zijn heel veel coaches, het belangrijkste is dat jij een klik voelt met diegene waar je samen het traject ingaat, zodat je met en in vertrouwen aan de slag kunt. Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk zodat je kunt beslissen of de juiste klik er is en we samen verder gaan.

tarief

Kennismakingsgesprek (20 minuten) online via Zoom of telefonisch

gratis

 

Eerste sessie  (90 minuten) online via Zoom of op locatie

particulier tarief €85,- (plus 21% voor zppers/zakelijk)

jongeren tarief €65,- (voor studenten/werkzoekenden 18 tot 24 jaar)

 

Vervolg sessies (60 minuten) online via Zoom of op locatie 

particulier tarief €75,- (plus 21% voor zppers/zakelijk)

jongeren tarief €55,- (voor studenten/werkzoekenden 18 tot 24 jaar)

Ik coach op locatie in Amsterdam-Centrum (nabij Centraal Station) en in Nijemirdum

Positieve psychologie is een relatief jonge en snelgroeiende stroming binnen de psychologie gericht op welzijn en optimaal functioneren. 

 

De focus ligt op het versterken van je mogelijkheden om een plezierig, goed en zinvol leven te leiden, met positieve relaties en om iets te bereiken in het leven. Kort gezegd: je richt je in eerste plaats op krachten in plaats van klachten. De afwezigheid van 'ziekte' is immers geen garantie op een gevoel van welbevinden of geluk. Positieve psychologie erkent dit en legt de nadruk op hoe sterke kanten ontdekt en benut kunnen worden. Daarnaast ligt de focus op het versterkten van positieve relaties en emoties, met als doel een optimaal en duurzaam functioneren.

Positieve psychologie is een empirische wetenschap, er wordt voortdurend onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de toepassingen.

Recent onderzoek
Role of focusing on positive side during COVID-19 outbreak: Mental health perspective from positive psychology 
https://psycnet.apa.org/fulltext/2020-41038-001.pdf

positieve psychologie
bottom of page